Головний освітянин Рівного нарікає на недостатнє фінансування

Хоча торік в управлінні освіти зекономили понад два мільйони гривень

Грошей міському управлінню освіти виділили замало і це з урахуванням того, що цьогоріч освітяни отримали з держбюджету на два мільйони більше, ніж у 2015-му році. Про це сьогодні начальник управління освіти Рівненського міськвиконкому Василь Харковець розповів на засіданні комісії з питань науки, освіти і культури Рівнеради. Далі пряма мова:

– У минулому році, як і в цьому, держава недофінансовує освіту. Якщо в минулому році у нас було 32 мільйони місцевого бюджету і це тільки по захищених статтях: заробітна плата, нарахування на заробітну плату, харчування, енергоносії... То в цьому році 34 мільйони. Ми зекономили в минулому році по освітній субвенції, в зв'язку із тим, що грудень був теплим, майже 2,2 мільйони гривень по енергоносіях. І вони можуть бути спрямовані на заробітну платню, або на якісь поточні видатки.

Окрім Василя Харковця, перед комісією доповідав і начальник управління у справах сім'ї, молоді та спорту Сергій Шевчук. Він повідав про роботу свого управління у 2015-му році та повідомив, що цьогоріч у Рівному виділять півмільйона гривень на будівництво спортивних майданчиків, зокрема, одного на Басовому Куті, і ще 800 тисяч - на капітальний ремонт уже існуючих.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень