Головний пляж Рівного підготували до відпочинкового сезону

До ладу привели й відпочинкову зону у Квасилові

Фото із сайту Zruchno.travel
Фото із сайту Zruchno.travel

Пляж на Басовому Куті у Рівному та відпочинкова зона у Квасилові вже готові до літа.

Працівники тресту зеленого господарства там все прибрали та пофарбували, повідомив начальник підприємства Ігор Романчук.

На пляжі біля басівкутського водосховища все викосили, навезли свіжого піску, пофарбували лавки, душові кабінки, «грибки», урни, крани, з яких люди воду п’ють, а невдовзі пляж поповниться роздягалками, смітником від КАТП-1728 та додатковими туалетами.

Вивезли на пляж 70 кубів піску, перед тим все згрейдерували, видалили зайву рослинність, розпланували грейдером пісок та заскородили його.

 

На сходах посадили квіти, шлагбаум пофарбували, загорожу привели до ладу. Зараз чекаємо аналізів води з водосховища, піску та питної води. Після них  стане відомо, наскільки рівнянам відпочивати безпечно на Басовому Куті, – розповів Ігор Романчук у коментарі для РАДІО ТРЕК.  

У Квасилові, який нещодавно став частинкою Рівного, також привели до ладу відпочинкову зону.

Квасилівчани відпочивають біля джерела. Однак за довгі роки на тому місці утворилися стихійні сміттєзвалища. Напередодні працівники тресту зеленого господарства і там все почистили та прибрали.  

Радіо ТРЕК у Telegram. Viber: 063-734-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Знайдено автомобільні номера

  Знайдено автомобільні номера ВК1273НА , ВК7773ВК

Більше оголошень