Головні тенденції взуття сезону весна-літо 2022 (ФОТО)

Крокси і пухнасті шльопанці залишайте у шафі

Знавці моди можливо й не відзначать особливих новинок у майбутньому сезону, проте тренди такі змінилися. Цього сезону на думку експертів журналу Vogue матимуть попит сандалі-гладіатори, взуття з металічним ефектом, пари з незвичайними деталями, ботфорти-панчохи, чоботи з гострим мисом, сандалі на широкій підошві, взуття з ремінцями та зав’язками біля щиколоток, а також висока платформа.

Металічний блиск

Такі пари з'являлися на тижнях моди. Подекуди нагадували навіть не просто металічний блиск, а навіть мали ніби дзеркальну поверхню. Словом – більше блиску!

Висока платформа

Любов до платформи перейшла з осінньо-0зимового сезону у літо. Чудові новини для дівчат невисокого росту, які найбільше полюбляють платформу.

Гладіатори

Це звісно не найкраще взуття для відпочинку на морському узбережжі, адже ризикуєте отримати нерівномірну засмагу. А от для прогулянок містом – те що треба. Причому актуальні моделі висотою як до щиколоток, так і до колін. Вони добре пасують із сукнями в стилі бохо, шкіряними речами, вільними сорочками довжини максі й денімом.

Гострий мис

Це реально класика, перевірена роками. Будуть у тренді моделі які нагадують естетику 2000-х, чоботи з заклепками та ремінцями. Й навіть кольорові моделі теж актуальні.

Ботфорти-панчохи

Тут теж граничної межі немає. Чоботи можуть бути довжиною ледь не до стегна. Знаменитості уже у всю демонструють лаковані моделі ботфордів-панчох.

Сандалі на широкій підошві

Це справді тренд майбутнього сезону. Збільшені устілки, масивна підошва, часто контрастні кольори – це взуття якого очевидно буде найбільше на вулицях модних столиць.

Джерело: Vogue 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень