Взуття, яке остаточно вийшло з моди цієї зими (ФОТО)

Перевірте свій гардероб

Черевики та чоботи зі стразами

Цього сезону дизайнери зробили ставку на мінімалізм у питанні оздоблення. Ні, геть від нього не відмовилися, можна бачити у колекціях взуття з масивними ланцюжками, до прикладу.

Натомість зовсім втратили актуальність паєтки, стрази, хутряне оздоблення та декоративні ремінці.

Взуття в першу чергу має бути практичним. А якщо бракує яскравого акценту – обирайте кольорове взуття. Воно точно прослужить довше, ніж стрази.

Ботфорти-панчохи

Йдеться про високі замшеві чоботи-панчохи, які мають зав’язки. Наразі це антитренд. Нині замість сексуальності вони додають образу відвертої вульгарності, й загалом здешевлюють образ. Цієї зими актуальні широкі чоботи з гладкої шкіри.

Взуття з заклепками

Поголовне захоплення заклепками простежувалося не лише у зимовому взутті, але й літньому й осінньому. Одні підошви з цвяшками чого варті – вони були скрізь. Тепер вже час від цього відмовитися, адже уггі з кнопками, черевики з заклепками вже сприймаються як ознака несмаку. Наразі в тренді грубі черевики з масивною підошвою та шнурками.

Ботильйони на платформі

Йдеться про ботильйони на платформі, танкетці або прихованій танкетці. Така пара – не актуальна. Елементарно в сніг чи на лід в такому взутті ступати незручно й навіть небезпечно. Оберіть краще модель челсі з грубою підошвою.

Порада експертів

Залишати чоботи чи черевики у шафі на кілька років з надією, що вони знову стануть модним – не варто. Клей та матеріали, з яких зроблене взуття, з часом втрачають свою еластичність. Нерідко трапляється таке, що пара, яка чекала на свій час у шафі понад два роки, може розсипатися на першій же прогулянці. У залежаному взутті найчастіше:

  • Тріскається підошва
  • Підошва може лопнути навпіл
  • Розклеюються всі приклеєні клеєм елементи
  • Нитки якими зшите взуття, можуть швидко лопнути на швах, які приймають найбільше навантаження
  • На екошкірі з часом тріскається верхній шар

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень