Що притягує гроші, а що попереджає про негаразди: народні прикмети про взуття

Чому від старого взуття потрібно чимшвидше позбутися?

Про те, що вам незабаром вдасться розбагатіти, або навпаки, фінансовий успіх залишить ваш дім, можуть попередити улюблені черевики та туфельки.

Наші предки вірили, якщо зберігати вдома дуже старе взуття, то незабаром успіх відвернеться від вас. Чобітки, що давно втратили красу і лиск, будуть приваблювати у дім  лише бідність і нужду.

Існувала прикмета, що не можна викидати старе взуття на смітник. Інакше ваш успіх і фінансове благополуччя перейде людям, які захочуть його приміряти.

Якщо не хочете віддавати свою удачу іншим - спаліть старе взуття або зробіть його непридатним для носіння.

Загубити ношене взуття - означає, що скоро на вас чекає щось нове.

 

Наприклад, новий цікавий проєкт на роботі або нові можливості збільшити свій заробіток.

 

Предки вірили, що зі старою втраченою парою взуття з вашого життя пішли якісь проблеми.

Якщо вранці ненавмисно почати взутися з лівої ноги, то цього дня може очікувати приємний сюрприз, пов'язаний з фінансами. Можливо, виграєте у лотерею.

На важливі зустрічі предки не рекомендували взувати нове взуття. Вірили, що стара пара туфель чи черевиків просякнута вашою енергетикою і допоможе у вирішенні складних питань.

Також предки вірили, що купувати нове взуття найкраще на зростаючий Місяць. Тоді воно буде служити довго, а крім того - активно залучати удачу і фінансове благополуччя.

Щоб завжди супроводжував успіх у фінансових справах у взуття під п'яту клали монетку. Вірили, що вона притягне багатство.

Якщо в поспіху ви замість правого черевика одягли лівий чи навпаки, то сьогодні в цій парі не можна виходити з дому. Ви ризикуєте притягнути неприємності.

 

Залишіть це взуття і цього дня йдіть у чомусь іншому.

Не варто засмучуватися, якщо на улюблених кросівках чи черевиках раптово порвалися шнурівки. Прикмета обіцяє величезний успіх, що стосується грошей. Вам зненацька можуть дати премію, грошовий приз чи подарунок. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень