«Голова на один день скасовується»: Драганчук заяву не писатиме

«Новоспечений» голова Рівненської обласної ради Микола Драганчук повідомив журналістам, що, попри інформацію про можливе складання ним повноважень, заяву на звільнення писати не збирається

Нагадаємо, вчора обрали нового голову Рівненської обласної ради. Ним став перший заступник голови, депутат обласної ради Микола Драганчук. Однак, навколо цього призначення одразу ж розгорівся скандал.

Зокрема, як розповідає Микола Драганчук, на засідання політбюро партії "Батьківщина", з якою він співпрацює вже 11 років, було прийняте рішення про те, що під час голосування за кандидатів фракція підтримає кандидата від «Радикальної партії» Оксану Лозову.

Однак на сесії депутат Світлана Богатирчук-Кривко висунула кандидатуру Драганчука. А ось запланованої кандидатури Лозової так ніхто й не висував.

Тож головою обласної ради став єдиний висунутий кандидат. Однак після призначення з’явилася інформація, ніби Микола Драганчук на посаді довго не затримається чи то через чиєсь незадоволення обраним керівником, чи то через власне бажання. Він навіть сам жартома себе назвав «головою на один день». Однак вже сьогодні Микола Драганчук спростував інформацію про можливе написання заяви на звільнення:

На сьогодні я не готовий писати заяву. Принаймні з тих міркувань, що мене підтримала певна кількість депутатів. У мене є підтримка колег, які мені повірили.

Додамо, що першим заступником голови облради вчора депутати обрали Олександра Корнійчука, а Олексій Бучинський і надалі працюватиме заступником голови облради.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень