Хаос і облрада: за що Кучерука виключили з партії і чи піде завтра Драганчук у відставку

В Рівненській обласній раді знову вирують пристрасті

Не встигли обрати нового голову обласної ради Миколу Драганчука, як відразу ж виплив скандал: виявляється, запланованою була зовсім інша кандидатура. 

Зокрема, фракція ВО "Батьківщина", "альма-матер" Драганчука, мала між собою домовленість про те, що їхня фракція голосуватиме за депутата від фракції "Радикальної партії" Оксану Лозову. А Драганчука, відповідно, не висуватиме.

Однак на сесії все обернулося по-іншому. Зокрема, Світлана Богатирчук-Кривко висунула кандидатуру Драганчука. А ось запланованої кандидатури Лозової так ніхто й не висунув. Відповідно, "рідній партії" новообраного голови довелося голосувати "за свого".

Відразу ж після обрання голови, в соцмережі Фейсбук з'явився гнівний допис члена "Радикальної партії Олега Ляшка" Ігоря Мосійчука.

Микола Кучерук, коментуючи своє можливе "вигнання", говорить, що життя не закінчується і нічого страшного, навіть, якщо б подібне і трапилося, він в цьому не вбачає. Також він відзначив. що офіційного рішення ще немає:

Рішення політради тоді вступає в силу, якщо воно десь опубліковане. Якщо у вас є інформація, що воно десь опубліковане, то тоді я щось коментуватиму

Микола Драганчук поки остаточної відповіді не дає, однак з розмов стає зрозуміло, що і він готовий скласти повноваження.

Про розвиток подій в обласній раді читайте згодом на сайті Радіо Трек.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень