Голі нігті: новий тренд весни 2021

Українки дедалі більше відмовляються від гелю-лаку

Редакція журналу Vogue взялася з’ясувати сучасні тренди манікюру й, зокрема, чи охоче жінки повернулися до салонних процедур після карантину. Адже існує думка, що покриття гель-лаком уже більше не данина моді.

Вектор світових тенденцій зміщений у напрямі ультранатуральних нігтів. Іншими словами — nude nails, цнотливого манікюру. Саме до цього тренду вдаються beauty-команди, що супроводжують покази всесвітньо відомих брендів на Тижнях моди. Серед них — Chanel, Vera Wang. Зірковий майстер манікюру зі США Том Бачик, музами якого є Дженніфер Лопес, Селена Гомес і Гайді Клум, теж акцентує на тому, що в тренді сьогодні природність, - розповіла виданню Вікторія Колодій, засновниця мережі MVK.

Природність у всьому - це тренд,кий уже не перший рік тримається на гребні популярності. Його підкреслила пандемія, адже доглядати за нігтями без покриття вдома легше.

Чимало майстрів підтримують тренд naked nails гігієнічним манікюром та здоровою пластиною. Це вважається нині дуже сексі.  

Серед порад експертів – відмова від покриття гель-лаком на ногах у холодну пору. У взутті під товстим прошарком гелю нігті страждають, й це може призвести навіть до оніхолізису.

А щодо покриття, то правило універсальне, підійде для манікюру та педикюру: носити його можна два, максимум — три тижні. Потому його потрібно змінити або повністю зняти.

За матеріалами Vogue Україна

Наші новини у Telegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень