Модні худі та світшоти у сезоні весна-літо 2021 (ФОТО)

Підбірка експертів Vogue

Як довго триватимуть карантині обмеження у 2021 році - спрогнозувати важко. Тож очевидно й цього року треба думати про практичне оновлення гардеробу, зокрема світшоти й худі.

Найпопулярніші моделі цього сезону за прогнозами Vogue - це білі світшоти з написами та монохромна гама. Також у тренді укорочені худі, худі з декоративними елементами та яскраві моделі в стилі печворк. Vogue.ua склали гід наймоднішими худі й світшотами в колекціях весна-літо 2021.

Білі з надписами

Попит на комфортний одяг залишається доволі високим, відповідно дизайнери у своїх нових колекціях весна-літо 2021 зробили ставку на худі й світшоти. Так, Міуччіа Прада в колаборації з Рафом Сімонсом представила білосніжні худі, прикрашені чорними написами й абстрактними мазками, David Koma зробили ставку на гламур і продемонстрували світшоти з логотипом зі стразів, а Balenciaga нанесли на білі толстовки з капюшоном напис «Paris Fashion Week».

Яскраві

Яскраве вбрання неодмінно підніме настрій своїми життєрадісними кольорами. З цим завданням найкраще впораються худі Dolcce & Gabbana, зшиті з клаптів різних тканин. Крім того, зарядитися позитивом можна за допомогою червоних худі Rag & Bone, жовтих світшотів Iceberg і рожевих толстовок Rodarte з написом «J'aime Rodarte».

З декоративними елементами

Заклепки, стрази, камені, скріпки та інші декоративні елементи цієї весни прикрашають модні світшоти й худі. Свій дебют на посаді креативного директора модного Дому Givenchy Метью Вільямс відсвяткував за допомогою колекції весна-літо 2021, у якій на особливу увагу заслуговує зухвалий світшот з металевим декором. Тим часом у колекції Undercover з’явився світшот з ушитим намистом з каменів, що додає святковості образу.

Монохром

Дизайнери в сезоні весна-літо 2021 розділилися на два табори: одні віддали перевагу яскравим худі з малюнками, а інші зробили ставку на мінімалістичні монохромні моделі. Серед брендів, які вподобали другий варіант, — Max Mara, No.21 і Melitta Baumeister. Ян Гріффітс пропонує вдягати нюдові худі з кюлотами такого ж відтінку, Алессандро Дель Аква поєднує сірі худі з ошатними спідницями з пір’ям, а Мелітта Баумейстер запевняє шанувальників у потребі базового трикотажного костюма, що складається зі світшота з короткими рукавами й вільних штанів.

Укорочені

Ще один популярний тренд, який полонив модні подіуми у 2021 році — укорочені худі. Їх можна носити з високими класичними штанами-трубами за прикладом MM6 Maison Margiela або вдягати під низ сорочку, як це роблять No.21. Особливо сміливі дівчата можуть спробувати покрасуватися у світшоті з необробленими краями Toga на голе тіло.

Матеріали Vogue.ua

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень