У чому зустрічати Новий рік: 5 святкових образів (ФОТО)

Цікаві образи на будь-який смак

Новий рік для кожної людини – особливе свято. Образ для святкування обирають особливо ретельно.

Ось 5 різних луків. Будь-який із них може стати вбранням на вечірку, корпоратив або навіть тим самим луком, який ти одягнеш у новорічну ніч.

Don’t stop the party

Дует із чорної майки з паєтками і класичних брюк зі стрілками — таке поєднання балансує між комфортом і святковим дрес-кодом. Тонкі бретельки майки підкреслять ключиці, V-подібний силует візуально подовжить шию, а у брюках буде зручно танцювати та запалювати усю ніч!

Корпоративний

У колаборації FROLOV × MUST HAVE створили сукню-піджак, яка відмінно підійде на корпоратив. Такий офіційний предмет одягу як піджак легко перетворили у святкову сукню за допомогою атласних вставок, мережива та сітки. Вона відрізняється мереживною двошаровою кокеткою, оборкою із сітки та асиметричним коміром. А завдяки універсальному чорному кольору, ти ще не один раз одягнеш його на будь-які інші заходи.

Тихо, по-сімейному

Якщо ти будеш святкувати Новий рік у теплому сімейному колі, то рекомендуємо обирати затишний та комфортний лук. У новому році радять акцент зробити на світлих кольорах. Оберіть вбрання для святкування білого або металевого відтінку.

У колі друзів

Тут тебе приймуть будь-якою, у шикарній сукні чи у халаті, із зачіскою чи з пучком. Але коли потрібно трішки святковіше, ніж зазвичай, ми пропонуємо приталену сукню-жакет у червоно-бежеву гусячу лапку.

І у театр, і у ресторан

Урочистий та ніжний образ із пудрової сукні міді зі спідницею плісе. Такий лук можна одягти куди завгодно, і навіть без приводу. Модель виконана із прозорої сітки у дрібний горошок та шару-підкладки. 

Джерело - musthave.ua

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень