Гарячу воду влітку хочуть подавати три рівненські котельні

Це буде експеримент

Гарячу воду влітку обіцяють рівнянам, чиї квартири забезпечують теплом  котельні на вулицях Герцена 5-А, Чорновола 74-Б та Соборній 225-К. «Рівнетеплоенерго» планує запустити там твердопаливні котли. Для цього міська рада має дозволити передати котельні дочірньому підприємству «РівнеТеплоПостач», яке купуватиме щепу для котлів. Відповідний проект рішення підготувала депутатка Ольга Криж, чий округ і опалюватимуть ці котельні:

Це дозволить цілодобово та цілий рік мати гарячу воду людям, які примикають до цих котелень. В майбутньому, якщо цей експеримент буде вдалий, ми збільшимо цю сітку на території всього міста. Ну а далі ми спробуємо взагалі відмовитися від газу.

Зауважимо, що мешканці будинків поблизу котельні на вул. Герцена виступили проти твердопаливного котла, бо вважають, що котельня забруднюватиме довкілля.

Однак директор «Рівнетеплоенерго» Олександр Корчинський запевняє - котли пройшли усі необхідні експертизи:

Ми звернулися в санстанцію. Будуть відібрані проби. Ці проби порівняють з тим, що визначила експертиза. Якщо якісь проблеми, то санстанція дасть негативний відгук, але я впевнений, що такого не буде. Адже у котла дуже багато посвідчень, експертиз і таке інше.

Окрім того, котел, що на Герцена, має фільтри, аби мінімізувати шкідливі викиди в повітря.  Рішення про передачу котелень у суборенду ухвалять на сесії міської ради, яка відбудеться найближчого четверга. 

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень