«Ганьба лягла на весь університет» - викладачі КНУ про доньку судді Константінової та її відрахування (ВІДЕО)

Студпарламент – схвалює

Заяви доньки судді Печерського районного суду міста Києва Крістіни Константінової Анастасії Тарасюк про «быдло украинское» та «не наш» окупований росіянами Крим кидають тінь на репутацію Київського національного університету. Так вважає керівництво її «Альма матер».

У вівторок у національному ВНЗ скликали вчену раду. Викладачі збирали підписи під зверненням до університетської комісії з етики, повідомляє  5 канал.

«Я отетеріла, не могла повірити, що така людина є студенткою університету. Вважаю, що ця дівчина має понести покарання. Це справа СБУ. Тому що вона говорила про територіальну цілісність України насамперед», – сказала завідувачка кафедри фольклористики Інституту філології Олеся Наумовська.

«Ця ганьба лягла, на жаль, на весь університет. Дуже неприємно читати коментарі, де огульно звинувачують усіх викладачів. Це, безперечно, репутаційні втрати», – зауважила доцентка КНУ Оксана Мацько.

Студенти схвалюють відрахування Тарасюк.

«Людина прямо висловлюється проти територіальної цілісності України й дискредитує своїми публічними діями університет. На мою думку, така людина не має навчатися в університеті Шевченка», – каже голова Студпарламенту Інституту журналістики Данило Гайдамаха.

Та здобувати освіту юриста Анастасія, схоже, буде й далі. У КНУ повідомили:

Для відрахування є чіткий перелік підстав. І публічних закликів до сепаратизму в ньому немає. Виправити це можуть зміни до закону про вищу освіту. Такі пропозиції університет уже готує.

Натисніть плей для перегляду сюжету

Радіо Трек у Тelegram, Viber: 063-73-4-106-4 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Микола Кульчинський

Микола Кульчинський

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень