Футболіст Федецький може стати одним з очільників Волинської ОДА (ФОТО)

Призначення вважається дуже «ймовірним»

Відомий український футболіст Артем Федецький не підтвердив і не спростував інформацію ЗМІ про те, що його кандидатуру розглядають на призначення заступником голови Волинської ОДА.

Про це він повідомив в коментарі виданню «Волинські Новини»

«Поки без коментарів, на цьому етапі», – повідомив він та додав, що прокоментувати цю інформацію він буде готовий, «коли буде офіційно більш-менш (відомо, - ВН), а поки – без коментарів».

Нагадаємо, днями на сторінці Fan-project Volyn з’явилася інформація про те, що новопризначений голова Волинської ОДА Юрій Погуляйко серйозно розглядає кандидатуру Федецького на посаду «гуманітарного» заступника голови ОДА.

Слід зазначити, що Артем Федецький також був присутній під час офіційного представлення голови Волинської ОДА.

До речі, ми тоді теж подавали його фото в матеріалі «Волинь вуркоче»: чому Зеленський не приїхав представляти голову ОДА? (ФОТО/ВІДЕО)

Довідково:

Арте́м Андрі́йович Феде́цький народився 26 квітня 1985 року в місті Нововолинську. Український футболіст, захисник. Виступав, зокрема за «Шахтар», «Карпати» і «Дніпро». Володар Кубка УЄФА 2009 у складі донецького «Шахтаря». Колишній гравець національної збірної України, учасник Євро-2016. Син відомого футболіста Андрія Федецького.

На парламентських виборах 2019 року балотувався в одномандатному окрузі №118 у Львівській області від президентської партії «Слуга народу», проте вибори програв.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Максим Розенко

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень