«Волинь вуркоче»: чому Зеленський не приїхав представляти голову ОДА? (6 ФОТО/ВІДЕО)

Вчора

Володимир Зеленський та Юрій Погуляйко

Учора в стінах облдержадміністрації перший заступник керівника Офісу президента України Сергій Трофімов представив нового очільника Волині. Ним став уродженець Луганщини Юрій Погуляйко.

Як повідомляє Волинь Post, відбулося це майже о 15 годині у вівторок, 3 грудня.

На початку Сергій Трофімов зауважив, що президент хотів бути присутнім на представленні голови ОДА, зважаючи на значення Волині, однак не зміг через нагальні справи.

Сергій Трофімов -- праворуч

Тож Трофімов представив Юрія Погуляйка, який серед іншого повідомив:

«Насамперед хочу висловити слова подяки президенту України за виявлену довіру.

 

Для мене голова ОДА – не посада, а парадигма мислення».

Юрій Погуляйко -- виступ

Погуляйко запевнив, що його дії будуть спрямовані на принесення користі суспільству і сказав, що хоче бачити у своїй команді патріотів-професіоналів.

Не секрет, що на Волині не всі з радістю сприйняли це призначення, зауважуючи, що Погуляйко – немісцевий.

 

Формально його перекинули з Донецької області.

Волинська обласна рада навіть збиралася у жовтні на позачергову сесію, аби висловити невдоволення цим кадровим рішенням. Депутати заявляли, що Київ має враховувати думку волинян, а не диктувати свою волю з таких питань.

Пізніше аналогічне звернення підтримала й Луцька міська рада.

Учора ж, як повідомляє t1, місцеві атовці під час зустрічі з новопризначеним головою Волинської облдержадміністрації зустріли його вигуками фрази:

«Ану, давай, звідси Погуляйко!»

Щоправда, далі розмова перейшла в більш конструктивне русло:

Довідкова інформація:

Раніше Юрій Погуляйко був заступником голови Луганської обласної державної адміністрації.

Юрій Михайлович Погуляйко народився у селі Верхнєшевирьовка Краснодонського району Луганської області 12 листопада 1978 року. Має три вищі освіти. Закінчив Луганський державний аграрний університет (менеджер організацій і підприємств), Міжрегіональну Академію управління персоналом (юрист), Академію управління Міністерства внутрішніх справ (юрист).

Трудову біографію почав дільничним інспектором міліції, оперуповноваженим відділення Державної служби боротьби з економічної злочинністю Краснодонського міського відділу УМВС України в Луганській області.

Проходив службу на посадах рядового на начальницького складу в органах внутрішніх справ МВС України в Миколаївській, Дніпропетровській, Чернігівській та Луганській областях, потім – в Національній поліції України.

Останнє місце роботи до призначення першим заступником голови Луганської облдержадміністрації – служба в податковій міліції Головного управління ДФС у Донецькій області.

Одружений, має двох дітей.

Фото з представлення Юрія Погуляйка

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Микола Кульчинський

Микола Кульчинський

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень