Функція у смартфоні «режим польоту»: переваги, про які мало хто знає

Ви використовуєте не весь потенціал телефона

Сучасні гаджети оснащені купою корисних функцій, які спрощують наше життя. Наприклад, «режимом польоту» призначений для перельотів. Коли він активований, мобільний пристрій не приймає і не здійснює дзвінки, а також не виходить в інтернет.

Проте цей режим можна використовувати навіть тоді, коли ви й не перебуваєте у небі. «Режим польоту» має три хитрі фішки:

  • Економія заряду батареї

Якщо у вас слабкий заряд батареї, і у вас немає можливості зарядити телефон найближчим часом, то функція режиму польоту може бути вкрай корисною. Вона відключає всі мережеві можливості вашого телефону, зменшуючи споживання заряду батареї та збільшуючи його час роботи. Якщо вам треба кудись подзвонити, то виключіть цей режим, а потім знову увімкніть.

  • Швидке відновлення зв'язку

При виникненні проблем з підключенням до мережі або Wi-Fi, зазвичай рекомендується перезавантажити свій девайс, щоб перепідключитися. Однак це займає час, а чекати не завжди хочеться. В цьому випадку можна використовувати режим польоту: включити його на короткий час і потім вимкнути. Смартфон заново знайде всі мережі, як це сталося б після звичайної перезавантаження.

  • Прискорення зарядки смартфона

У режимі польоту на смартфоні відключаються всі бездротові сигнали, включаючи Wi-Fi, Bluetooth, GPS і стільниковий зв'язок. Це дозволяє знизити енергоспоживання пристрою, тим самим прискоривши час зарядки. За підрахунками, використання авіарежиму може скоротити час зарядки на 20-30 хвилин. 

  • Щоб ніхто не турбував

Досить радикальний, але ефективний спосіб захистити себе від зовнішнього світу і докучливих повідомлень на деякий час.

Джерело: unian

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень