Oscal Pad 15 запускається по всьому світу: Повністю оновлений і за приємною ціною

Гаджет з більшим дисплеєм, довговічнішим акумулятором, швидшою оперативною пам'яттю та вільним стилусом

Oscal, багатообіцяюча технологічна компанія, прагне дати можливість більшій кількості людей користуватися розумними пристроями з революційною продуктивністю та сучасним дизайном за досить приємною ціною.

Хоча її планшетні комп’ютери серії Pad отримали схвальні відгуки від клієнтів, зокрема, останній Pad 13, компанія не забуває про користувачів і піднімає планку, випускаючи свій останній флагман, Pad 15.

Створений, щоб бути вірним помічником, Pad 15 продовжує забезпечувати преміумзадоволення з оновленнями, що фокусуються на розвагах, ефективності, камері та зручності.

Новинка чудово справляється з повсякденними завданнями завдяки вражаючим функціям, серед яких:

  • більший і чіткіший 10,36-дюймовий дисплей з роздільною здатністю 2K,
  • довговічніший акумулятор на 8280 мАг,
  • підтримка швидкої зарядки 33 Вт,
  • до 16 ГБ оперативної пам’яті та 256 ГБ ПЗП,
  • універсальний столик для роботи з ноутбуком у режимі PC Mode з підтримкою бездротової миші та клавіатури, а також сенсорного екрану,
  • чіткіші камери з роздільною здатністю 16+13 Мп,
  • інтерфейс на базі ОС DokeOS_P 3.0 на платформі Android 13 і багато іншого.

Оновлення для розваг №1

- Широкоформатний дисплей з роздільною здатністю 2K та підтримкою Widevine L1, подвійні динаміки Smart-K Box і 3 режими комфорту для очей -10,36 дюйма.

Коли справа доходить до вивчення цифрового світу, великий екран з ефектом занурення є необхідністю. Oscal Pad 15 має великий 10,36-дюймовий екран з роздільною здатністю 2K, що ідеально підходить для потокового мовлення та ігор.

Крім того, розваги на Pad 15 ще більше розширюються. Pad 15 з підтримкою Widevine L1 забезпечує потокову передачу відео у форматі Full HD 1080p на таких платформах, як Hulu, Amazon Prime Video та Disney+.

Подвійні динаміки Smart-K забезпечують просторовий звук, щоб занурити вас у ваші улюблені фільми та музику з реалістичними звуковими текстурами. Крім того, щоб зменшити навантаження на очі після тривалого використання, Pad 15 має три режими комфорту для очей, які відповідають різним сценаріям використання.

Підвищення ефективності №2

- Заряд для 20-годинного щоденного використання, uігантський акумулятор на 8280 мАг і швидка зарядка 33 Вт.

Пожертвувати ємністю акумулятора заради портативності?

Попри свою товщину 7,6 мм і вагу 449 г, Pad 15 може похвалитися гігантським акумулятором на 8280 мАг, який є найбільшим серед пристроїв серії Pad на сьогодні. Він забезпечує до 20 годин щоденного використання або до 6 годин вебсерфінгу під час розваг чи пошуку інформації.

Щоб підвищити ефективність заряджання на ходу, Oscal Pad 15 підтримує швидку зарядку потужністю 33 Вт, завдяки якій Pad 15 буде готовий до роботи всього за 60 хвилин, що забезпечить вам безперервну роботу, навчання та розваги протягом тривалого часу.

- Ефективніша робота та навчання, приємніша гра. До 16 ГБ оперативної пам’яті та 256 ГБ ПЗУ плюс до 512 ГБ розширюваної пам’яті та восьмиядерний процесор Unisoc Tiger T606.

Для забезпечення чуйної прокрутки та плавної багатозадачності між додатками Oscal Pad 15 працює на базі восьмиядерного процесора Unisoc Tiger T606, який доповнює бездоганну продуктивність до 16 ГБ оперативної пам’яті, прискорюючи швидкість запуску на Pad 15 на 20%.

Крім того, завдяки підтримці DokeOS_P 3.0 на базі Android 13, передова технологія Smart Pre-Loading ще більше підвищує ефективність, прискорюючи запуск додатків на 15%. Завдяки технології атомізованої пам’яті Pad 15 на 17% швидше працює в багатозадачному режимі. Пропонуючи достатньо місця для електронних книг, файлів і додатків, Oscal Pad 15 оснащений 256 ГБ оперативної пам’яті, яку можна розширити ще на 512 ГБ за допомогою карти TF.

В результаті, Pad 15 набрав 276 644 бали в бенчмарку Antutu. Візьміть його з собою, куди б ви не вирушили з улюбленими книгами та фільмами.

- Універсальний режим ПК, функція розділеного екрана та безкоштовне стилусне перо
Завдяки DokeOS_P 3.0, OSCAL Pad 15 підтримує універсальний режим ПК, який дозволяє користувачам відчути потужну функціональність ноутбука з багатовіконним дисплеєм, підтримкою бездротової миші та клавіатури, а також більш чутливою навігацією з можливістю сенсорного екрана.

Закріпіть планшет горизонтально або вертикально, підключіть до нього бездротову мишу та клавіатуру і миттєво перетворіть його на прискорювач продуктивності в будь-який час і в будь-якому місці.

Для користувачів, які щодня працюють в режимі легкої багатозадачності, OSCAL Pad 15 оснащений функцією Split-screen, яка дозволяє розділити дисплей на два екрани, забезпечуючи велику зручність — від ведення записів під час конференцій до обміну миттєвими відчуттями з друзями під час захоплюючих ігор в прямому ефірі.

Коли прийде натхнення, використовуйте вільний стилус, щоб зафіксувати всі свої химерні ідеї на Oscal Pad 15. OSCAL Pad 15 стане ідеальним компаньйоном для роботи, навчання та відпочинку.

Оновлення камери №3

- Камери:16Мп+13Мп та інтелектуальний об’єктив Google Lens і розблокування обличчям.
Оновлений з модуля камери 8 Мп + 13 Мп до модуля камери 16 Мп + 13 Мп, незалежно від того, чи використовується він для онлайн-конференцій або запису доповідей, Oscal Pad 15 забезпечує зображення з більш насиченими деталями та чіткістю.

Крім того, завдяки вбудованим фільтрам, Pad 15 надає користувачам творчий простір для втілення своєї уяви. Відео з роздільною здатністю 1080p яскраво фіксує кожну мить — від конспектів уроків, слайдів зустрічей до повсякденного життя.

Фронтальна камера забезпечує безпроблемне розблокування з підтримкою розпізнавання обличчя, гарантуючи зручність та безпеку. Крім того, Oscal Pad 15 оснащений розумним об’єктивом Google Lens, який допоможе вам у роботі та навчанні, включаючи переклад, вилучення тексту, розпізнавання, вирішення домашніх завдань
та багато іншого.

Оновлення для зручності №4

- DokeOS_P 3.0 на базі Android 13 Відповідно до першокласної конфігурації, OSCAL Pad 15 використовує DokeOS_P 3.0 на базі Android 13, щоб ще більше збагатити повсякденне життя користувачів і полегшити їх навчання та роботу завдяки більш індивідуальному дизайну, зручнішим інтерфейсам, продуманим інструментам та більш корисному захисту інформації.

Наприклад, користувачі можуть індивідуально налаштувати мову додатків за власним бажанням. Розумні плаваючі вікна дозволяють користувачам здійснювати безперешкодну навігацію простими свайпами вгору, вниз, вправо та вліво.

Щоб забезпечити користувачам душевний спокій, OSCAL Pad 15 ставить всю інформацію під подвійний захист DAC&MAC.

Ціна та доступність

Oscal Pad 15 буде доступний у двох колірних варіантах (Seafoam Green та Stellar Grey) на AliExpress 18 вересня. Під час світової прем’єри з 18 по 26 вересня 2023 року за тихоокеанським часом буде запропонована ціна для перших покупців до $149,99.

Щобільше, перші 200 замовлень отримають безкоштовну Bluetooth-клавіатуру!

Натисніть, щоб отримати більше інформації.

на правах реклами

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень