На ринок виходить перший 4,3-дюймовий телефон Blackview N6000: він витримує надскладні умови (ФОТО)

Він може бути найкращим мінісмартфоном і найзахищенішим телефоном у світі

Один із найперспективніших технологічних брендів Blackview виробляє надійні телефони понад 10 років. Дотримуючись орієнтованості на клієнта, Blackview створює високоякісні захищені телефони. Вони зможуть працювати у складних умовах.

Щоб віддати честь класиці Nokia, яка отримала загальне визнання за її високоякісні довговічні продукти, клієнтам пропонують перший 4,3-дюймовий міні-захищений телефон N6000, який може бути найкращим міні-смартфоном і найнадійнішим телефоном на сьогодні.

Чому варто вибрати Blackview N6000?

4,3-дюймовий N6000 створений для того, щоб працювати попри суворі навколишні умови. Йому не страшні випадкові падіння та удари:

  • має найвищу міцність, перевірену стійкість до падіння з висоти 5 метрів;
  • ударів і кидання з висоти 60 метрів і воду;
  • стійкість до 15 метрів під водою протягом 30 хвилин;
  • здатність витримувати вагу 20000 кг.

Телефон Blackview N6000 має надвисокі технічні характеристики:

  • 6nm MediaTek Helio G99
  • до 16 ГБ ОЗУ
  • 256 ГБ ПЗП
  • DokeOS 3.1 на основі Android 13
  • алгоритми Blackview ArcSoft® 5.0
  • 16-мегапіксельна + 48-мегапіксельна камери.

Усі ці можливості об’єднані в корпус кишенькового розміру, що є великою зручністю для користувачів і, головне, телефон – неймовірної надійності.

№ 1 за зручністю, простотою використання та комплектацією

  • Легкий – лише 208 г
  • Ширина - 65,25 мм + симетричний дизайн
  • 4,3-дюймовий QHD+ дисплей із більшими шрифтами

На відміну від інших міцних телефонів, які мають великі розміри та громіздкість, N6000 легкий – лише 208 г і має ширину руки приблизно 65,25 мм, щільно прилягає до долоні та має симетричний дизайн, що забезпечує користувачам зручне захоплення та полегшення оніміння рук.

Екран діагоналлю 4,3 дюйма з регульованими великими шрифтами, що підтримується вбудованою продуманою системою, дозволяє користувачам миттєво охоплювати всю інформацію завдяки дисплею QHD+ для більш яскравих зображень і чіткішого тексту.

Завдяки ультралінійному динаміку зі Smart-PA, BesLoudness і Hi-Fi Mode, N6000 дозволяє користувачам реалізувати чітку та плавну розмову навіть у шумному середовищі та високу якість звуку для задоволення та розваги.

№ 2 Висока міцність

  • Класичний міцний дизайн Blackview;
  • Акумулятор Corning Gorilla Glass 5;
  • Сертифікація MIL-STD 810H;
  • Провідні IP68 і IP69K.

Хоча N6000, порівняно з великими смартфонами, має мініатюрні розміри, але не можна недооцінювати його міцність. Він створений для роботи в складних умовах. N6000 успадкував міцну ДНК Blackview, як і його попередники, із продуманим дизайном і передовою конфігурацією, як-от акумулятор, сертифікований за стандартами IP68 і IP69K і військовим стандартом (MIL-STD 810H).

N6000 забезпечує ще більшу міцність у водонепроникності, пилонепроникності і стійкості до падінь, має вищу здатність витримувати екстремальні температури і удари.

Використання скла Corning Gorilla Glass 5 як екран, N6000, протестований відділом інспекції якості Blackview, витримує понад 100 000 тестів лінійності.

Blackview зробив N6000 непереможним воїном.

Незалежно від того, чи дитина кидає його, чи телефон випадає з кишені спортсмена падає на асфальт чи бетон, гаджет безстрашний до таких викликів.

Завдяки високій щільності енергії та високій хімічній стабільності акумулятор N6000 не лише стабільний за екстремальних температур, але й має тривалий термін служби та покращений захист.

Такий же тонкий і легкий, як N6000, він містить акумулятор ємністю 3880 мАг, що забезпечує до 18 днів роботи в режимі очікування.

№3 Надзвичайна продуктивність

  • 6-нм MediaTek Helio G99;
  • до 16 ГБ RAM і 256 ГБ ПЗУ;
  • DokeOS 3.1 на базі Android 13.

Blackview доклала великих зусиль як у апаратному, так і в програмному забезпеченні, щоб створити максимальний набір можливостей для користувачів N6000. Телефон оснащений 6-нм процесором MediaTek Helio G99 у поєднанні з 16 ГБ оперативної пам’яті, з яких 8 ГБ можна розширити безкоштовно.

N6000 перевірили за допомогою тесту Antutu 403 181, навіть перевищуючи деякі чіпсети 5G. Задовольняючи сучасні потреби різноманітних програм, він має 256 ГБ пам’яті.

Завдяки DokeOS 3.1 на базі Android 13 ефективність підвищується ще більше, інтелектуальне попереднє завантаження для 25% швидшого запуску програми, технологія Atomized Memory на 17% швидша та плавніша та технологія LMK (Low Memory Killer) на 15% плавніше та ефективніше.

Крім того, для забезпечення безпечної роботи під час постійного використання вбудована чотириступенева система охолодження, яка забезпечує постійне потокове відео при температурі 40 °C зі зниженням температури до 15 °C.

Відповідно до цього, N6000 використовує систему інтерфейсу користувача DokeOS 3.1 зі спрощеними інтерфейсами та орієнтованими на користувача новими програмами та налаштуваннями, як-от StepCount App і уважним додатком ToolKit, на базі оновленої Android 13 із більш особистими налаштуваннями, такими як мовні налаштування для кожної програми та більш комплексний захист. проти зловмисних загроз, таких як зловмисне програмне забезпечення, для підвищення конфіденційності та безпеки інформації.

№4 Чудові фотографії

  • Задня камера Samsung® на 48 МП
  • Фронтальна камера на 16 МП із підтримкою алгоритмів Blackview ArcSoft® 5.0

Задовольняючи сучасні потреби користувачів у фотографії, Blackview оснастила N6000 48-мегапіксельною задньою камерою Samsung. Вона має високий рівень світлочутливості, працює в умовах слабкого освітлення, демонструє гарні результати для зйомки і вдень, і вночі, в приміщенні або на вулиці тощо. Такими ж властивостями володіє фронтальна камера на 16 МП, яка здатна відтворити більшість деталей шкіри з природним кольором обличчя та рисами, поєднуючи при цьому найновіший Blackview ArcSoft® 5.0.

Камера має купу режимів:

  • HDR,
  • нічний режим,
  • режим краси,
  • портретний режим,
  • панорама.

N6000 містить ще більше функцій, які дозволяють користувачам ніколи не пропустити жодного моменту, зокрема, режими Pro, запис відео 2K і Face Fill Light.

Що ще може N6000?

Крім усього перерахованого вище, N6000 може похвалитися купою функцій, які ще більше полегшать ваше життя. Тут можна використовувати Google для одномоментного перекладу, вилучення тексту, розпізнавання тощо.

Ви ніколи не заблукайте з навігацією 4-в-1, включаючи GPS, GLONASS, Beidou і Galileo.

Залишайтеся на зв'язку з подвійним 4G VoLTE, який підтримує глобальний мобільний зв'язок.

N6000 можна легко розблокувати дотиком чи одним поглядом. Отримати доступ до програм, які найчастіше використовують, можна, торкнувшись бічної кнопки з налаштуваннями швидкого доступу. Також модель підтримує функцію NFC.

Ціна та наявність

Blackview N6000 можна купити на AliExpress з 24 по 28 липня 2023 року у трьох кольорах (помаранчевому, зеленому та чорному) за ціною попереднього замовлення. Його вартість 159,99 долара США.

Ще рентабельніше – 149,99 доларів США за перші 200 замовлень!

Щобільше, під час глобального запуску Blackview подарує разом із замовленням тримач для телефону на браслеті, ідеальний для використання в дорозі.

Натисніть тут, щоб скористатися можливістю стати власником цього планшета за неймовірною ціною.

На правах реклами

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень