Ольга Полякова – «фрік у трусах і короні» – наїхала на Валерія Меладзе через його брата Констянтина (ФОТО/ВІДЕО)

Той, начебто, вимагав сексу від Ані Лорак

Українська співачка Оля Полякова – мама вже дорослої дівчини – відповіла на коментар Валерія Меладзе, в якому той назвав Полякоуву не співчкою,  а «фріком,яка виступає в купальнику в громадських місцях із короною на голові».

Нагадаємо,

Раніше Оля Полякова підтримала Ані Лорак, яка заявила, що Костянтин домагався її тіла в обмін на продюсування. Щоправда, було це, начебто, дуже давно.

 

Мелпадзе ж в інтерв'ю Ксенії Собчак назвав усе це – маячнею.

Це вцідео менш, ніж за добу отримало більше мільйона переглядів

Реакція Полякової на на заяви Валерія Меладзе з'явилася на її сторінці в Instagram, де Полякова зняла навіть окреме відео на цю тему, перевівши стрілки на політику:

«Член партії «Єдина Росія» Валерій Меладзе в інтерв'ю Собчак назвав мене не виконавцем, а фріком в купальнику і в короні. Довелося надіти купальник, а корону зняти, щоб задати йому кілька питань», - підписала Полякова відео.

 

У ролику вона сказала, що Меладзе замість того, щоб відповісти на питання Ксенії Собчак про харрасмент, уникнув відповіді і принизив її.

 

«Дуже чоловіча відповідь, а точніше відхід від відповіді. Відмовчуватися і тихесенько робити денюжку – це ваш вибір і він нікого не повинен хвилювати до тих пір, поки ви тихесенько мовчите», - сказала співачка на відео.

Також Полякова нагадала українцям, що Валерій Меладзе скоро буде в Україні і його взагалі не шокує анексія Криму, він про це мовчить, зате не мовчить і принижує українську співачку Ольгу Полякову – в купальнику і в короні, бо вона – сказала правду.

За словами Полякової, вже 7 років йде війна на Донбасі, але брати Меладзе, ніби про це і не чули. Вони позиціонують себе поза політикою.

Полякова стверджує, що позиція нічого не бачити дуже вигідна цим грузинським чоловікам, які намагаються всидіти «на двох стільчиках».

«Як вам це вдається сидіти на двох стільчиках з благородним виразом обличчя? Можете це зробити прямо на сцені Atlas Weekend», - сказала Полякова.

Тим самим, Полякова, посутньо підтримала заклики активістів, які вимагають не допустити виступ Валерія Меладзе на сцені Atlas Weekend, але…

Це ніяк не знімає питання про  Ані Лорак, яку нібито схиляли до сексу.

Валерій Меладзе стверджує:

- Констянтин не міг такого робити. Це не його стиль. Жінці, яка йому подобається він міг, хіба, присвятити вірша.

 

Ані Лорак, як жінка була явно не в його стилі, а він, просто, не мав можливості та сил продюсувати всіх, хто хотів з ним співпрацювати

Одним словом, ми мабуть ще побачимо продовження цього марлезонського балету з купальниками і коронами.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень