Французький ніс вірменського походження: найкрутіші парфуми різних брендів від одного автора

Неймовірно, але легендарні парфуми різних брендів створювала одна й та ж людина

ФОТО elpais.com

Усе це про одного з найвідоміших парфумерів сучасності -  Франсіса Кюркджяна. Зараз він займається переважно створенням ароматів для бренду Maison Francis Kurkdjian, де є співзасновником, і починає розробляти парфумерію для Dior, де замінив на посаді головного парфумера бренду.

Baccarat Rouge 540

Кюркджян створив аромат у 2015 році. Він вийшов дуже дорогим, мав унікальний флакон і таких парфумів у світі було усього 250 одиниць. Історія замовчує на яких умовах парфумер погодився дещо здешевити склад парфуму і замінили упакування, і аромат став візитівкою парфумера. 

Green Tea

У 1999 році під брендом Elizabeth Arden вийшов аромат Green Tea. Й досі його рекомендують у першу чергу, якщо йдеться про легкий, свіжий і політкоректний аромат на літо. Власне Кюркджян мав завдання створити легкий жіночий аромат на щодень. І це справді вийшло – легендарно! Приємний бонус, що Green Tea ніколи не був надто дорогим, а щодо якості, то може конкурувати навіть з деякими нішевими парфумами. 

Narciso Rodriquez For Her

Експерти впевнені що бренд Narciso Rodriquez вдало стартував на ринку виключно завдяки Франсісу Кюркджян та аромату, який багато хто називає «чорним прямокутником». Це його називають найсексуальнішим ароматом, другою шкірою. Так, він не всім до смаку через доволі складну базу. Але бренду вдалося це використати на свою користь і зробити головною фішкою лінійки ароматів. 

До речі, Juliette Has a Gun теж не обійшлася без послуг парфумера. І хоча під цим брендом Кюркджян випустив не найпопулярніші запахи бренду, фахівці впевнені, що майстерність впродовж 4 років переймав Романо Річчі, який потому й очолив бренд. Це, до речі, правнук легендарної Ніни Річчі.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень