Золоті правила: користуватися парфумами, як француженки

Нюанси та лайфхаки

Виявляється, надто яскравий запах парфуму може зіпсувати апетит. Ти ризикуєш зіпсувати все задоволення від апетитної страви через нав'язливий запах парфумів. Справжні француженки - ще й цінительки гарної кухні, тому такого собі точно не дозволяють. А загалом мають три золотих правила.

Не розтирай парфуми

При нанесенні на зап'ясток дівчата люблять розтирати аромат. Цього не треба робити. Подібне допустимо хіба що у магазині, коли тестуєш аромат, і хочеш скоріше почути ноти «серця». При розтиранні парфум нагрівається і верхні ноти швидше випаровуються До речі, ніякі молекули парфумів при розтиранні, звичайно, не руйнуються. Це міф.

Доповни образ

Без парфуму жоден образ буде неповним, духи допомагають нам виразити себе і донести до інших наш настрій. Від запахів треба вміти отримувати задоволення, ними не треба користуватися «на автоматі».

Без надлишку

Не нанось занадто багато аромату на себе. Пари розпилень більш ніж достатньо - винятком можуть бути лише найлегші літні одеколони та цитрусові туалетні води. Будь поміркована: пам'ятай про інших, не варто душити навіть найкрасивішим ароматом колег на роботі, подруг чи коханого.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень