Чотири жіночих аромати, які чоловіки вважають незабутніми

Він вабить чоловіків знову і знову

Запах тіла після душу

Запах тіла після душу, свіжий і чистий, викликає у чоловіків найприємніші відчуття. З природним запахом після душу не може конкурувати навіть найкращий у світі парфум.

Природній запах

Науковці впевнені, що запах відіграє ключову роль у тому, аби хімія кохання спрацювала. Чоловік може навіть не усвідомлювати, чому саме цю жінку він обрав. Він просто прагне бути поруч, адже обрав її на рівні підсвідомості.

Аромат випічки

Щоб не говорили, але встояти перед ароматом духмяної домашньої випічки неможливо. Це запах спокою, затишку, позитивної атмосфери в домі. Про жінку, яка має теплий й солодкуватий аромат, чоловікам хочеться турбуватися, оберігати та тішити увагою.

Тонкий аромат парфумів

Якщо чоловіку сподобалася жінка, то запах її парфумів буде асоціюватися тільки з нею, не зважаючи на те, де він відчує знайомий аромат. Часом саме цим пояснюють бажання чоловіка щоразу дарувати один і той самий парфум.

Джерело: РБК-Україна

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень