Парфуми які варто взяти у відпустку, і аромати, які краще лишити вдома

Елементарні правила вибору літнього запаху

Парфум для відпустки має відрізнятися від парфумів щоденного використання. Улюблені аромати допомагають нам створити гармонійний образ, тому відмовлятися від них на час відпустки явно не варто. Інша річ, що перевантажувати багаж чи ручну поклажу — ідея не найкраща.

Звичний флакон в дорозі легко розбити чи забути.

Краще надати перевагу компактному атомайзеру, куди можна відлити улюблений аромат. Або варіант ще простіший: придбати мініатюру, яка поміститься навіть у клатч.

До речі у мініатюрках у відпустку можна взяти не один, а кілька ароматів та дотриматися парфумерного етикету. Адже на ранок краще вибирати легший, цитрусовий або квітковий парфум, який не відвертатиме увагу від гарячих прогулянок містом або відпочинку на пляжі. А надвечір можна перейти на складніші композиції — наприклад, зі східними нотами.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень