Фінансова вигода Козерогів та авантюри Овнів: гороскоп на 6 грудня

ОВНИ

Доля сприятиме всім, хто працюватиме над згуртуванням колективу. Може з’явитися схильність до авантюр і ризику, тому краще відкласти всі серйозні справи, пов'язані з фінансами.

ТЕЛЬЦІ

Ідеальний день для різних практик, спрямованих на очищення та тренування сили духу. Зараз добре починати цикл фізичних вправ, лікувальне голодування або дієту.

БЛИЗНЮКИ

Непоганий час для переїзду або зміни виду діяльності. Цей період характерний емоційними спалахами та конфліктами.

РАКИ

Хороший день для розвитку партнерських відносин, зміцнення зв'язків і контактів. Продуктивними виявляться будь-які переговори. Добре починати нову справу.

ЛЕВИ

Вам потрібно зважитися на рішучі дії. Саме вони призведуть до покращення вашого життя. Добре планувати короткострокові справи, що особливо вимагають фізичної енергії.

ДІВИ

Цей день покаже, наскільки успішними є ви та ваша діяльність. Можуть нагадати про себе старі проблеми. Поставтеся до цього спокійно, щоб зберегти енергію для вирішення цих негараздів.

ТЕРЕЗИ

Вам потрібно бути готовими до боротьби з обманом та ілюзіями. Необхідно стримати себе й не показати деяким людям свого негативного ставлення.

СКОРПІОНИ

Ідеальний період для вирішення юридичних питань. Також цього дня у вас є шанс позбутися поганих звичок.

СТРІЛЬЦІ

Проаналізуйте ваш спосіб життя та стан здоров'я. День призначений для переосмислення та наведення ладу в житті.

КОЗЕРОГИ

День підходить для роботи, яка вимагає вдумливого та дуже серйозного підходу. Абсолютно всі напрямки фінансової діяльності принесуть відповідну матеріальну винагороду.

ВОДОЛІЇ

Цього дня вам вдасться зміцнити своє соціальне та матеріальне становище. Цього дня може відбутися щось таке, що змінить думку людей про вас. У кращий бік.

РИБИ

Вам потрібно проявити активність. Цей день відкриє перед вами нові можливості, які ви ризикуєте втратити через сором’язливість.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень