Фахівці назвали п’ять овочів, які заважають швидко худнути

Хоча саме овочі є основою будь-якої системи правильного харчування

Не всі овочі однаково добре сприяють схудненню. Хоча збільшення кількості овочів у харчуванні одна з перших порад дієтологів та нутриціологів. Овочі це фундамент правильного харчування. Втім, не всі з них однаково добре  сприяють схудненню, пише  Daily Express

Щоб позбутися зайвої ваги необхідно скорегувати раціон. Однак можливі ситуації, коли людина складає своє меню виключно з корисних продуктів – а схуднути не може.

Серед овочів перешкоджати схуднень може:

  • Картопля
  • Баклажан
  • Кукурудза
  • Селера
  • Солодкий перець

Часто проблема не у тому, що овочі містять багато калорій, а у тому, що споживають їх не у ту частину добу, коли вони можуть принести максимальну користь організму.

Радять експерти бути обережними й з фруктами. Попри користь від клітковини, фрукти містять багато цурку, який уповільнює схуднення. Споживати їх краще до 12:00, а решту дня фрукти замінити на ягоди.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень