«Елен і друзі»: що стало з акторами культового серіалу 90-их (ФОТО)

Ви здивуєтеся, але вони… досі знімаються разом

Такими вони були в 90-их

Одним із перших іноземних серіалів для підлітків та молоді, показаний на пострадянському просторі, був французький проєкт «Елен і друзі» - спін-офф серіалу «Перші поцілунки». В ньому Елен була старшою сестрою головної героїні, яка вряди-годи з’являлася на екрані. Втім, вона полюбилася глядачам і про неї вирішили зняти окреме телешоу.

«Елен і друзі» мав шалений успіх. Після нього вийшло продовження – «Мрії кохання», а у 2011 році стартував серіал «Таємниці кохання» з тими ж героями, але вже геть дорослими.

Телешоу знімають досі... ????

Усіх впізнали?

Майже всі актори, які прославилися завдяки серіалу, стали заручниками однієї ролі. Між деякими з них навіть були романи. Так, артисти, які зіграли Каті та Етьєна, були парою не лише на екрані, але й в реальному житті. Каті Андріє (51 рік) та Давид Пру (53 роки) навіть були одружені. Зараз вони розлучені, у них двоє спільних дітей. Каті вдруге заміжня.

Каті (Каті Андріє) і Етьєн (Давид Пру)

Виконавиця головної ролі Елен Ролле (54 роки) ретельно приховує своє особисте життя. Кілька років тому стало відомо, що вона всиновила двох дітей з Ефіопії.

Ніколя (Патрік П'юдеба) та Елен (Елен Ролле)

А от Патрік П’юдеба (50 років), якому в серіалі дісталася роль Ніколя, коханого Елен, зізнався, що у них був роман не лише на екрані. Втім, за словами актора, він довго (аж 25 років) про це мовчав з поваги до Елен, яка не любить афішувати особисте.

Актор був одружений, однак шлюб протривав недовго. Дітей у нього немає. Крім зйомок в серіалі, Патрік веде власне ранкове шоу.

Вони досі грають Ніколя та Елен

Лалі Мен’ян (53 роки), відома за роллю Лалі, свого часу вела ранкове шоу з Патріком П’юдеба. Також 11 років тому вона відкрила в Ніцці бутик жіночої білизни й створила свою марку Lalylingerie. Під час роботи над серіалом «Елен і друзі» у Лалі почався роман з режисером Нікола Філалі. У 2000 році у них народився син Мілан, але вони так і не побралися. Згодом Лалі вийшла заміж за фотографа і народила ще одного сина.

Лалі Мен'ян з Патріком П'юдеба та Давидом Пру

Виконавець ролі Крістіана, він же Крі-Крі – Себастьєн Рош (48 років). Йому поталанило трохи більше, ніж іншим. Він рано покинув серіал «Елен і друзі», записав успішний альбом і навіть зіграв в одному фільмі з Жераром Депардьє. Втім, з часом він повернувся до ролі Крі-Крі.

Крі-Крі все ще виглядає зухвало

А ось одна із пісень Себастьєна:

 

Філіпп Вассер (55 років), який зіграв серцеїда Жозе, на знімальному майданчику опинився випадково, однак затримався надовго. Актор розлучений, у нього є дорослий син. Вассер також займається живописом.

Філіпп Вассер тоді і зараз

Лор Гібер, відома прихильникам серіалу як Бенедикт, заміжня вже багато років, у неї дві доньки. Багато знімається в рекламі.

Лор Гібер майже не змінилася

Рошель Редфілд, як і її героїня Джоанна, родом з Техасу (США). У Париж вона переїхала заради модельної кар’єри, згодом потрапила на телебачення. Рошель заміжня, у неї четверо дітей.

Рошель Редфілд теж можна впізнати

 

Серіал "Таємниці кохання" знімають досі

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Собаку з двома нашийниками бачили у Новому Дворі

У Новому Дворі помітили собаку. На вигляд це довгошерста німецька вівчарка, має два нашийники.

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Більше оголошень