«Елен і друзі»: що стало з акторами культового серіалу 90-их (ФОТО)

Ви здивуєтеся, але вони… досі знімаються разом

Такими вони були в 90-их

Одним із перших іноземних серіалів для підлітків та молоді, показаний на пострадянському просторі, був французький проєкт «Елен і друзі» - спін-офф серіалу «Перші поцілунки». В ньому Елен була старшою сестрою головної героїні, яка вряди-годи з’являлася на екрані. Втім, вона полюбилася глядачам і про неї вирішили зняти окреме телешоу.

«Елен і друзі» мав шалений успіх. Після нього вийшло продовження – «Мрії кохання», а у 2011 році стартував серіал «Таємниці кохання» з тими ж героями, але вже геть дорослими.

Телешоу знімають досі... ????

Усіх впізнали?

Майже всі актори, які прославилися завдяки серіалу, стали заручниками однієї ролі. Між деякими з них навіть були романи. Так, артисти, які зіграли Каті та Етьєна, були парою не лише на екрані, але й в реальному житті. Каті Андріє (51 рік) та Давид Пру (53 роки) навіть були одружені. Зараз вони розлучені, у них двоє спільних дітей. Каті вдруге заміжня.

Каті (Каті Андріє) і Етьєн (Давид Пру)

Виконавиця головної ролі Елен Ролле (54 роки) ретельно приховує своє особисте життя. Кілька років тому стало відомо, що вона всиновила двох дітей з Ефіопії.

Ніколя (Патрік П'юдеба) та Елен (Елен Ролле)

А от Патрік П’юдеба (50 років), якому в серіалі дісталася роль Ніколя, коханого Елен, зізнався, що у них був роман не лише на екрані. Втім, за словами актора, він довго (аж 25 років) про це мовчав з поваги до Елен, яка не любить афішувати особисте.

Актор був одружений, однак шлюб протривав недовго. Дітей у нього немає. Крім зйомок в серіалі, Патрік веде власне ранкове шоу.

Вони досі грають Ніколя та Елен

Лалі Мен’ян (53 роки), відома за роллю Лалі, свого часу вела ранкове шоу з Патріком П’юдеба. Також 11 років тому вона відкрила в Ніцці бутик жіночої білизни й створила свою марку Lalylingerie. Під час роботи над серіалом «Елен і друзі» у Лалі почався роман з режисером Нікола Філалі. У 2000 році у них народився син Мілан, але вони так і не побралися. Згодом Лалі вийшла заміж за фотографа і народила ще одного сина.

Лалі Мен'ян з Патріком П'юдеба та Давидом Пру

Виконавець ролі Крістіана, він же Крі-Крі – Себастьєн Рош (48 років). Йому поталанило трохи більше, ніж іншим. Він рано покинув серіал «Елен і друзі», записав успішний альбом і навіть зіграв в одному фільмі з Жераром Депардьє. Втім, з часом він повернувся до ролі Крі-Крі.

Крі-Крі все ще виглядає зухвало

А ось одна із пісень Себастьєна:

 

Філіпп Вассер (55 років), який зіграв серцеїда Жозе, на знімальному майданчику опинився випадково, однак затримався надовго. Актор розлучений, у нього є дорослий син. Вассер також займається живописом.

Філіпп Вассер тоді і зараз

Лор Гібер, відома прихильникам серіалу як Бенедикт, заміжня вже багато років, у неї дві доньки. Багато знімається в рекламі.

Лор Гібер майже не змінилася

Рошель Редфілд, як і її героїня Джоанна, родом з Техасу (США). У Париж вона переїхала заради модельної кар’єри, згодом потрапила на телебачення. Рошель заміжня, у неї четверо дітей.

Рошель Редфілд теж можна впізнати

 

Серіал "Таємниці кохання" знімають досі

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень