«Дешева підробка»: Памела Андерсон розлютилася через надувні груди Лілі Джеймс

Зірку «Рятувальників Малібу» підтримала вдова Курта Кобейна

Ліворуч – Лілі Джеймс, праворуч – Памела Андерсон (нам так здається)

Нещодавно в Лос-Анджелесі стартували зйомки мінісеріалу «Пем і Томмі». Проєкт присвячений барабанщику групи «Mötley Crüe» Томмі Лі та актрисі Памелі Андерсон. Сюжет охопить період, коли вони були одружені. В той самий час Памела знімалася в серіалі «Рятувальники Малібу». Особливу увагу творці шоу приділять історії з сумнозвісним секс-відео пари, яке випадково (?) стало надбанням громадськості. 

Роль Памели Андерсон дісталася Лілі Джеймс («Попелюшка»), а Томмі Лі зіграє Себастіан Стен («Перший месник»).

Культове фото Томмі й Памели (зліва) відтворили Себастіан Стен та Лілі Джеймс (праворуч)

Днями у ЗМІ з’явилися фото, на яких 32-річну британську актрису майже неможливо відрізнити від зірки «Рятувальників Малібу». В кадрі Джеймс демонструє публіці надувні груди, які ледь поміщаються в знаменитий червоний купальник. Для більшої певності на голову Лілі наділи перуку. Блакитні лінзи та модні в 90-их брови-ниточки теж зробили свою справу – Лілі виглядає достоту, як Памела.

Лілі Джеймс (чи Памела Андерсон, ми вже заплуталися)

Втім, Андерсон не лише не оцінила приголомшливу схожість, назвавши Лілі Джеймс «дешевою підробкою», але й розкритикувала саму ідею серіалу, заявивши, що не буде дивитися «це жахливе шоу».

Кортні Лав, вдова Курта Кобейна і близька подруга Андерсон, була ще більш категорична:

Ця історія з Томмі Лі завдала Памелі велику психологічну травму. Причому не тільки їй, але й її друзям, її сім'ї. А тепер хтось вирішив втрутитися в її особисте життя. Це обурливо! І ганьба Лілі Джеймс, ким би вона не була.

А тим часом, якби рятувальниці Малібу насправді виглядали, як Памела Андерсон, чи хоча б як Лілі Джеймс, на пляжах ситуація могла б бути такою:

Радіо ТРЕК у Telegram. Viber: 063-734-106-4

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень