Сайт дня: розслабтеся під звуки з улюблених фільмів і серіалів

Хочете ще раз зануритися в атмосферу улюбленого фільму або серіалу? Якщо так, терміново включайте Ambiet Mixer - сайт, на якому зібрані фонові звуки, натхненні різними кінотворами: від «Твін Пікса» до «Гри престолів» і «Зоряних воєн».

Всі фонові звуки в бібліотеці відтворені вручну і передають шум з якого-небудь знаменитого кіномоменту. Наприклад, в один клік можна перенестися на вечірку з «Великого Гетсбі», потрапити в Великий зал Хогвартса, проїхатися під дощем в знаменитій «Chevrolet Impala 1967» (на фото вгорі) братів Вінчестерів з «Надприродного», або потрапити в знамениту кав'ярню з «Друзів».

 

На сайті можна знайти і треки, натхненні книгами або письменниками. Наприклад, вони перенесуть вас за один стіл з Едгаром По (тут чується завивання вітру, муркотіння кота, потріскування дров у каміні, музика Вівальді й каркання ворона) або в садибу Містера Дарсі з «Гордості й упередження» (чутно, як цокає годинник, хтось пише лист і грає на піаніно).

 

 

Кожен трек можна налаштовувати на свій смак: зробити голосніше камін, прибрати музику і т. д. Трек можна створити й самостійно - для цього є інструкція.

Наші новини у Telegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень