Сайт дня: розслабтеся під звуки з улюблених фільмів і серіалів

Хочете ще раз зануритися в атмосферу улюбленого фільму або серіалу? Якщо так, терміново включайте Ambiet Mixer - сайт, на якому зібрані фонові звуки, натхненні різними кінотворами: від «Твін Пікса» до «Гри престолів» і «Зоряних воєн».

Всі фонові звуки в бібліотеці відтворені вручну і передають шум з якого-небудь знаменитого кіномоменту. Наприклад, в один клік можна перенестися на вечірку з «Великого Гетсбі», потрапити в Великий зал Хогвартса, проїхатися під дощем в знаменитій «Chevrolet Impala 1967» (на фото вгорі) братів Вінчестерів з «Надприродного», або потрапити в знамениту кав'ярню з «Друзів».

 

На сайті можна знайти і треки, натхненні книгами або письменниками. Наприклад, вони перенесуть вас за один стіл з Едгаром По (тут чується завивання вітру, муркотіння кота, потріскування дров у каміні, музика Вівальді й каркання ворона) або в садибу Містера Дарсі з «Гордості й упередження» (чутно, як цокає годинник, хтось пише лист і грає на піаніно).

 

 

Кожен трек можна налаштовувати на свій смак: зробити голосніше камін, прибрати музику і т. д. Трек можна створити й самостійно - для цього є інструкція.

Наші новини у Telegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Собаку з двома нашийниками бачили у Новому Дворі

У Новому Дворі помітили собаку. На вигляд це довгошерста німецька вівчарка, має два нашийники.

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Більше оголошень