Експрокурора Скобуха, який на смерть збив багатодітну маму, судитимуть (ФОТО)

Трагедія сталася на Сарненщині

До 10 років за ґратами загрожує водієві, експрокурору та адвокату Івану Скобуху, який на Сарненщині збив скутеристку. Справу передали до суду.

Так, слідством встановлено, що 8 вересня 2021 року, близько півночі, на автодорозі «Городище-Рівне-Старокостянтинів» поблизу села Немовичі водій автомобіля «NISSAN ROGUE» не вибрав безпечної швидкості, не дотримався дистанції та зіткнувся зі скутером «Honda», який рухався в попутному напрямку.

Від отриманих травм водійка скутера, 35-річна жителька Немович загинула на місці пригоди, а кермувальник позашляховика намагався зникнути з місця події. Патрульні наздогнали і затримали його за кілька хвилин.

У загиблої залишилося троє дітей.

Якщо провину доведуть, то Скобуху загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років із позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від п’яти до десяти років.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень