ДТП на День Закоханих: рівнянка відсудила у бойфренда 50 тисяч гривень

Дівчина зазнала серйозних травм

 

21-річна рівнянка відсудила у колишнього хлопця 50 тисяч гривень за ДТП. Аварія трапилась на День закоханих у 2020 році.

Молоді люди у реанімації. У Рівному шукають свідків ДТП (ФОТО)

У цьому ДТП дівчина одержала 1 групу інвалідності, від наслідків травм вона лікується і досі. Рівнянка перенесла три операції. Після інциденту пара розійшлася.

Аварія, внаслідок якої 22-річний водій та його дівчина потрапили до реанімації, сталася на Чорновола біля АЗС. Водій виїхав за межі проїзної частини і врізався у дерево. З понівеченого автомобіля пару діставали рятувальники.

Слідство встановило, що саме водій ВАЗу був винним у ДТП: він вчасно не зреагував на зміну дорожньої обстановки, допустив зіткнення з деревом. Але хлопець винним себе не визнав.

За його словами, в обідню пору він заїхав за дівчиною, щоб підвезти її на роботу. Біля АЗС йому назустріч вискочив чорний автомобіль, що саме обганяв вантажівку, тому водій ВАЗу, щоб уникнути зіткнення, почав швидко викручувати кермо. Від удару знепритомнів, отямився вже у лікарні. Що ж до провини за ДТП, то її він покладає на водія чорного авто.

Джерело: Zaxid.Net

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень