Експерти пояснили, чи варто зараз купувати квартиру у західних областях

Зокрема, у випадку, якщо розглядати нерухомість як інвестицію

Сьогодні Західна Україна стала прихистком для багатьох вимушених переселенців. Але ті, у кого вціліло житло, і якщо у їхньому регіоні вже не ведуть активних бойових дій – швидко повертаються додому. Зараз ажіотаж уже спав, і масового переїзду у західні регіони, як було на початку повномасштабного вторгнення, уже немає.

Тож купувати квартири в одній з західних областей з розрахунку, що всі будуть жити саме тут – хибна думка, вважає експертка з нерухомості Вікторія Берещак.

Купівлю житла як інвестицію треба розглядати у курортних містах. Наприклад, у селищах поблизу Буковелю чи у Трускавці, і робити ставку на апарт-комплекси. У такому випадку це житло може стати способом заробітку.

Але з точки зору просто, щоб була квартира, не варто розглядати західні області. Для цього потрібно розрахувати чітку інвестиційну модель, яка в тривалій перспективі окупиться та принесе дивіденди, – наголошує експертка.

Що стосується вартості квартир, то зараз ціни в західних регіонах досить високі. Після стрибка цін з початком повномасштабного вторгнення, вартість квартир й досі не повернулася на довоєнний рівень.

Джерело: 24 канал

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень