Двокімнатні квартири за $2 000: де в Україні продається найдешевше житло

Ціни на нерухомість змінилися

В Україні під час війни з'явилося багато пропозицій по продажу дешевого житла. І йдеться не про прифронтові міста. Тепер можна купити будиночок у лісі або квартиру з ремонтом у невеликому населеному пункті за 2 тисячі доларів.

На сайті OLX та інших ресурсах з купівлі-продажу нерухомості часто з'являються подібні оголошення.

Наприклад, у Кіровоградській області у селі Моложене продається двокімнатна квартира за 1900 доларів. Площа квартири – 42 кв.м. Будинок цегляний, площа кухні – 6 квадратів. У 500-метровій доступності розташовані дитячий садок, пошта, школа. У будинку є продуктовий магазин.

За словами продавця, квартира розташована на першому поверсі, є газове опалення, комора. Вікна та двері металопластикові. В оголошенні йдеться, що у квартирі зроблено косметичний ремонт та частково замінено стару сантехніку.

У селі Ковтунове Сумської області за 1400 доларів можна купити двокімнатну квартиру площею 49 квадратів у цегляному будинку. Судячи з фото, стіни у квартирі голі, але поштукатурені. Санвузол спільний, планування роздільне. Проведення нове, є газ, вода. Балкона у квартирі немає, є гарний сарай із погребом у дворі будинку.

У Чайковичі Львівської області продається двокімнатна квартира з ремонтом лише за 1900 доларів. Площа квартири складає 50 квадратів, з яких 20 метрів – це кухня. Санвузол роздільний. Будинок панельний. Продавець зазначає, що квартира з відчуженням. Розглядається варіант обміну авто з доплатою. Продаж терміновий.

Джерело: Бізтудей

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень