Експерт розповів, чи очікувати від окупантів «жесту доброї волі» під час контрнаступу ЗСУ

Становище російської армії на Півдні стає все проблематичнішим

Фото ілюстративне
Фото ілюстративне

Військовий експерт Дмитро Снєгирьов розповів, що у випадку контрнаступу ЗСУ в Запорізькій області окупанти можуть здійснити масштабний «жест доброї волі» на Півдні України.

Якщо ЗСУ вдасться деокупувати Мелітополь, тоді питання щодо перебування російського контингенту на лівому березі Дніпра риторичне. Фактично росіяни будуть відрізані від баз постачання.

 

Мелітополь – ключова логістична складова – дві автодороги й залізниця, якими перекидається особовий склад, спорядження, військова техніка для потреб окупаційних військ не тільки в Запорізькій і Херсонській області, але й в Автономній Республіці Крим, – каже військовий експерт.

Крім того, він додав, що після того, як минулого тижня Збройні сили України завдали точкового удару по російській колоні на Чонгарському перешийку, то «стало зрозуміло, що ми тримаємо під контролем не тільки лівий берег Дніпра, Херсонщину, але й фактично ворота в Крим».

За цих умов подальше перебування росіян стає більш проблематичним. Правий берег, який контролюють ЗСУ, вище, ніж лівий, де знаходяться росіяни. Ми їх фактично розстрілюємо, враховуючи, що тактико-технічні характеристики зброї, наданої нам нашими західними партнерами, вдвічі перевищують аналогічні зразки російського озброєння. Тому шанси у них мінімальні.

 

Створюються умови, коли утримання територій неможливе через відсутність ротації, підвезення БК і паливно-мастильних матеріалів. Тому в нас є підстави для стриманого оптимізму щодо подальших «жестів доброї волі», – пояснив Дмитро Снєгирьов.

Джерело: ТСН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень