Рівне у скорботі: війна забрала життя ще одного нашого земляка

Вічна пам’ять і слава Захиснику!

На війні проти росіян загинув мешканець Бармаків Андрій Ярошик. Обірвалося його життя 12 грудня на Донеччині, в районі Бахмута. Був вражений кулею снайпера. 
 
З перших днів повномасштабної війни Андрій добровольцем вирушив захищати Україну. Відтоді побував у одних з найгарячіших точок Миколаївщини та Херсонщини. Побратими розповідають, що він був водієм групи, яка займалася евакуацією поранених. 
 
Усе життя Андрія було пов’язане із селом Бармаки та містом Рівне. У селі будував будинок, де нині мешкає молодший син з мамою. Старший син Героя, як і батько, зараз захищає нашу країну в лавах ЗСУ.
 
Добрий, компанійський, щирий чоловік, який був справжньою душею будь-якого зібрання. Саме таким Андрія пам’ятатимуть у Бармаках.
 
Прощання із Героєм відбудеться завтра, 27 грудня, о 10.00 на майдані Незалежності у Рівному. Поховають його на кладовищі у Бармаках.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень