Екс-голова облради Володимир Ковальчук збирає колектив облради для поновлення на посаді

Чинного голови Олександра Корнійчука в кабінеті немає

Нещодавно поновлений рішенням суду екс-голова облради Володимир Ковальчук сьогодні знову з’явився в коридорах обласної ради. Разом із судовим виконавцем вони прийшли у кабінет керуючого справами виконавчого апарату Рівненської облради.  Після цього Володимир Ковальчук наказав зібрати колектив. У коментарі журналістам Ковальчук відмовив, пояснивши, що організує прес-конференцію о 15:00 годині в 301 кабінеті облради, під час якої все роз’яснить:

- Я зараз з вами спілкуватися не буду. Ну ви що, не розумієте? Я кажу, що я зараз зайнятий.

Зауважимо, що Олександра Корнійчука у кабінеті голови облради немає. Зі слів його секретаря, він вже сьогодні був на роботі і поїхав у робочих справах.   

Нагадаємо, вперше після рішення суду щодо поновлення на посаді, Володимир Ковальчук з`явився в облраді наступного дня, 12 квітня. Тоді Олександ Корнійчук перебував у робочій поїздці на Радивилівщині, через що Ковальчук назвав Корнійчука боягузом.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень