Рівненськими будинками хоче управляти європейська компанія

Принаймні пошук керівників у нашому місті уже розпочався

Цими днями під час Форуму місцевого самоврядування міжнародна компанія з управління нерухомістю Civinity висловила намір зайти на ринок житлово-комунальних послуг України і запропонувала українським містам співпрацю. 

Сьогодні ж на порталі з пошуку роботи work.ua з'явилася вакансія директора представництва Civinity у Рівному. Як йдеться у повідомленні, шукають людину із досвідом роботи в сфері житлово-комунального господарства, управління підпрємством у тому чилі ЖЕКами, ОСББ та інше. Шукачу роботи пропонують 15 тис. грн на місяць. І хоча поки офіційно у Рівному не оголошено про співпрацю з Civinity, вочевидь, вони планують працювати і у нашому місті.

До слова, ця ж компанія планує працювати у Львові, Івано-Франківську, Тернополі, Трускавці, Дрогобичі та Бориславі. 

Відомо, що Civinity та її дочірні компанії надають послуги у сфері управління, консультацій та технічного аудиту об’єктів комунальної інфраструктури, обслуговування та експлуатації нерухомості, управління об’єктами для 500 тис. споживачів у Латвії, Литві, Естонії та Білорусі (Вільнюс, Каунас, Клайпеда, Паланга, Кретінга, Юрмала, Даугавпілс, Мінськ). 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень