Ефект від Курської операції буде за 1-2 тижні, – експерт  

Чи захоплять ЗСУ Курську АЕС

Військовий експерт Микола Сунгуровський розповів, що під час операції ЗСУ в Курській області росія почала відтягувати деякі частини з фронту в Україні.  

- Ефекту ми можемо очікувати протягом одного-двох тижнів. Якщо це станеться, то можна буде сказати, що в цьому напрямку курська операція спрацювала, – зауважив Микола Сунгуровський.

З його слів, російське військове керівництво ще кине в Курську область «значні сили». Також він вважає, що операція на території рф не обмежиться просуванням українських військ, а й передбачатиме деякі «секретні» цілі ГУР.

Наприклад, може йтися про взяття під контроль Курської АЕС.

- Можу припустити, що ЗСУ не будуть захоплювати Курську АЕС, а просто візьмуть її в оточення. Мовляв, давайте мінятися на Запорізьку АЕС, – додав експерт.

Джерело: ТСН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень