Не 18 і навіть не 40: ветеран АТО назвав оптимальний вік бійця ЗСУ

Зараз середній вік бійця ЗСУ – «це дуже сильно за 45, а то й навіть 50+»

Оптимальний вік бійця ЗСУ становить 25-35 років. Таку думку висловив військовий аналітик, ветеран АТО Євген Дикий в етері телеканалу «Київ24».

- На мою думку, оптимальний вік саме бійця – це 25-35 років. Середнє – 30. Це людина, яка вже, з одного боку, психологічно доросла, на жаль, на відміну від нинішніх 18 і 20-річних.

 

Але водночас це людина, яка ще фізично здорова, на відміну від 40, 45 і тим більше 50-річних, – пояснив він. 

За словами Дикого, зараз середній вік бійця ЗСУ – «це дуже сильно за 45, а то й навіть 50+».

- Тут якраз все в порядку з психологією, все в порядку зі здатністю утримувати стрес. Але, вибачте, суто фізично ти не стрибнеш через планку в сенсі саме тіла. 50-річне тіло – це ніяк не 30-річне.

А от що стосується психологічної готовності, 20-річні ще не готові в абсолютній більшості. Є ті, хто готовий, але вони йдуть добровольцями.

 

Тому насправді, якщо ми нормально оберемо 25, 30 і 35-річних, які ледь-ледь стали на облік після того, як було змінено законодавство, то в нас просто не виникне потреби набирати 18-річних, – резюмував ветеран АТО.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Знайдено автомобільні номера

  Знайдено автомобільні номера ВК1273НА , ВК7773ВК

Більше оголошень