Джерело інфекції у домі: Найбрудніші предмети в будинку, про які ви не здогадувалися

Які предмети в будинку можуть бути небезпечними для здоров'я

Кондиціонер

У фільтрі кондиціонера накопичується багато бруду. Фахівці рекомендують чистити його раз на рік після закінчення літнього сезону, інакше там почнуть розмножуватися віруси і шкідливі бактерії. Як тільки ви увімкнете кондиціонер наступного року, всі вони потраплять до квартири, несучи з собою захворювання.

Губки для миття посуду

Якщо ви використовуєте губку щодня впродовж тижня, на ній накопичується в 200 разів більше бактерій, ніж на сидінні унітазу. Цей предмет потрібно регулярно змінювати, адже з часом бактерії з нього перемістяться на столове приладдя та можуть навіть адаптуватися до мийного засобу. А це — швидкий шлях до отруєння.

Пластикова обробна дошка

Вони дуже швидко псуються, їх поверхня стає пористою. В порізах і тріщинах можуть розмножуватися бактерії, які не вимиваються навіть після ретельного миття. Професіонали ніколи не використовують пластикові обробні дошки, використовуючи замість них кам'яні чи дерев'яні.

Простирадла

Як часто ви змінюєте постільну білизну? Фахівці з гігієни стверджують, що це потрібно робити раз на кілька днів. Адже піт і частинки шкіри стають чудовим джерелом живлення для мікроскопічних кліщів і бактерій, які викликають алергію.

Джерело: ТСН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Алексєєва Вікторія

Теги: дімбруд
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень