Джамала показала фото з молодшим сином та розповіла про складнощі материнства (ФОТО)

Це її третя дитина

Співачка Джамала втретє стала мамою 24 травня. У соцмережах показала знімок із 3-місячним сином Алімом та розповіла, з якими складнощами стикнулася після появи третьої дитини.

У своєму пості Instagram артистка написала, що раніше їй здавалося, що вона була готова до появи ще однієї дитини, адже вже має двох синів. Однак через війну в Україні материнство дається важче.

Також їй важко поєднувати роботу з вихованням дітей. Якщо раніше співачка могла їздити на гастролі з новонародженими синами, то сьогодні насамперед їй потрібно підлаштовуватись під графік Аліма.

- Мій третій синочок. Здавалося б, досвіду вже мало бути більше і легше з третьою дитиною, але ні. У наших реаліях з’явилися нові завдання з зірочкою: війна, постійні тривоги, відключення світла тощо.

 

Зі старшими малими я їздила, літала на гастролі: доїхав до «Борисполя», «Жулян» - і вжух - на місці… А зараз? Самі знаєте, до концертного майданчика за кордоном 2-3 дні лише дороги – написала Джамала.

У артистки та її чоловіка Бекіра Сулейманова є ще двоє синів - шестирічний Емір-Рахман і чотирирічний Селім-Гірай. З весни 2022 року старші діти зірки мешкали з сестрою співачки в Туреччині, а пізніше – з батьками чоловіка у Польщі. Однак через два роки після початку повномасштабної війни Джамала повернула дітей до України.

Джерело: KP.ua

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Палаєвська

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень