Дитячий санаторій на Рівненщині може змінити режим своєї роботи (ФОТО)

Бо має перспективи

На Рівненщині розвиватимуть медичний туризм.

Грязьові родовища «Вичавка» у Демидівському районі мають цілющу силу.

 

В Українському науково-дослідному інституті медичної реабілітації та курортології МОЗ України підтвердили – їх можна використовувати для лікування хвороб опорно-рухового апарату, нервової системи та кровообігу, органів дихання, шкіри.

Використовувати торфові грязі родовища в лікувальних цілях «Вичавки» планує дитячий санаторій «Хрінники». Керівник санаторію Олександр Олексюк розповів, що для переведення закладу із сезонної роботи на повний рік потрібен капітальний ремонт першого поверху спального корпусу.

Проєктно-кошторисна документація, яка була розроблена два роки тому, передбачає понад 8 млн грн інвестицій.

«Торфові грязі родовища «Вичавка» у Демидівському районі – це туристичний магніт з високим потенціалом, який допоможе розвивати медичний туризм на Рівненщині.

 

Звичайно, це потребує капіталовкладень, тож нині пропрацьовуємо різні варіанти, в тому числі залучення інвестора», - відзначив голова ОДА Віталій Коваль.

Нагадаємо, санаторій «Хрінники» розташований на березі річки Стир, на відстані 90 км від міста  Рівне та за 50 км від Луцька. Територія оздоровчого закладу оточена лісом,  має особисту артезіанську свердловину.

Повідомляє пресслужба Рівненської ОДА

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень