Сім осіб з наркотиками виявили поліцейські під час фестивалю у Хрінниках

Оперативники управління протидії наркозлочинності та інспектори патрульної поліції під час відпрацювання села Хрінники Демидівського району вилучили у відпочиваючих метамфетамін, марихуану та амфетамін.

П’ять фактів незаконного зберігання наркотиків зареєстрували сьомого липня.

У 23-річного жителя Здолбунова виявили 5 грамів марихуани та 2 грами метамфетаміну, у 25-ти та 21-річних мешканців Луцька вилучили амфетамін, у 20-ти та 34-річних жителів обласних центрів — пакетики з метамфетаміном.

Вже сьогодні у 18-річного відпочиваючого з Луцька поліцейські вилучили марихуану, а у 24-річного волинянина — метамфетамін.

За усіма фактами незаконного зберігання наркотиків відкриті кримінальні провадження за частиною 1 статті 309 Кримінального кодексу України. Усе вилучене відправили на експертизу. Санкція статті передбачає відповідальність у виді позбавлення волі на строк до трьох років.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Собаку з двома нашийниками бачили у Новому Дворі

У Новому Дворі помітили собаку. На вигляд це довгошерста німецька вівчарка, має два нашийники.

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Більше оголошень