Золото і € 1 600: дитячий ансамбль з Рівненщини відзначили на міжнародному конкурсі

Визнані кращими в хореографічному мистецтві

Фото ілюстративне

Дитячий ансамбль танцю "Калейдоскоп" Радивилівського міського Будинку культури здобули «Золото» і премію «Гран-прі» в Міжнародному конкурсі-фестивалі мистецтв. Про це повідомляє Радивилівська ОТГ.

Творчий огляд дитячих колективів проходив минулих вихідних у м.Львів. Одразу дві вікові групи радивилівського танцювального колективу «Калейдоскоп» були кращими серед інших в номінації «Хореографічне мистецтво. Естрадна хореографія».

[media=211127]Учасників було нагороджено кубками та дипломами за перше місце і призовим сертифікатом за премію «Гран-прі» на суму 1600 євро – для подальшої участі талановитих вихованців радивилівського МБК у Міжнародному конкурсі-фестивалі.

[media=211128]Художнього керівника дитячого хореографічного ансамблю "Калейдоскоп" Яну Гуску за вагомі творчі досягнення було відзначено почесною грамотою від Асоціації діячів мистецтва України та громадської організації "ПРОСКУРІВ ФЕСТ".

[media=211126]Також вручили медаль від Всеукраїнського об’єднання «КРАЇНА» - «За видатні спортивні досягнення», яка прирівнюється до державних нагород, і вноситься до реєстру відзнак України.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Теги: ансамбиль
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень