Директора Рівненського аеропорту хочуть звільнити через гроші

У цьому впевнені колеги Ігоря Насинюка

Нагадаємо, працівники аеропорту кілька днів поспіль приходили до Рівненської обласної ради, щоб не допустити звільнення теперішнього керівника.

Причиною звільнення є фінансові порушення, нібито виявлені на підприємстві аудиторами. Щоправда, колектив запевняє, що це порушення за 2013-ий рік, коли Насинюк ще не був директором.  

Юристи ОКП «МА Рівне», вважаючи неправомірним звернення начальника фінансової інспекції в Рівненській області Анатолія Карпюка до голови Рівненської обласної ради з проханням щодо звільнення керівника летовища, підготували та направили клопотання до відділення Львівського науково-дослідного інституту судових експертиз Міністерства юстиції України, щоб отримати дійсно незалежні висновки та провести економічну експертизу.

В такий спосіб юристи летовища з допомогою незалежного органу доведуть, що законних підстав для звільнення директора немає, а те, що нині відбувається, називається усуненням неугодних чинній владі людей з посад.

За словами заступника директора ОКП «МА Рівне» Михайла Чубая,

Як мені відомо, керівництво ОДА має власну кандидатуру на посаду директора, яка з’явилася відразу, як тільки стало відомо, що на рівненське летовище передбачене фінансування з державного бюджету в розмірі 135 мільйонів гривень.

Як повідомив радіо Трек голова Рівненської облаcної ради Микола Драганчук, долю Ігоря Насинюка вирішуватимуть депутати обласної ради на черговій сесії.

Додамо, що сам Насинюк нині перебуває на лікарняному.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень