Директор «Джерельця» хоче керувати будинком престарілих. Обласні депутати проти

Постійна комісія облради з питань місцевого самоврядування, розвитку територій та європейської інтеграції рекомендує вилучити зі списку претендентів на посаду директора рівненського геріатричного пансіонату (будинку престарілих) Аллу Кучер.

Про це повідомляє прес-служба Рівненської обласної ради.

«Депутат Діана Гордійчук запропонувала членам постійної комісії вилучити зі списку претендентів на посаду директора КЗ «Рівненський геріатричний пансіонат» Аллу Кучер, адже до її діяльності на посаді директора оздоровчого комплексу «Джерельце» є багато обґрунтованих зауважень», – зазначено в повідомленні.

У повідомленні також зазначають, що на жодне засідання постійних комісій не прийшов претендент на посаду директора РОВКП ВКГ «Рівнеоблводоканал» Святослав Євтушенко і не ознайомив депутатів із власною програмою розвитку підприємства.

Тож комісія рекомендувала вилучити і його зі списку претендентів на посаду керівника установи.

Додамо, що остаточне рішення щодо того, хто обійме посади керівників обласних комунальних закладів, підприємства та з інших питань буде прийняте за результатами голосування на пленарному засіданні сесії облради 17 червня.

Нагадаємо, директора «Джерельця» звинувачують у привласненні коштів на реабілітацію учасників АТО. Зокрема з'явилася інформація про те, що «майбутнім пацієнтам» нібито пропонували 1500 гривень, аби ті говорили, що вони пройшли реабілітацію.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень