У Рівному пропонують об'єднати медколеджі в інститут охорони здоров’я

У Рівному на базі медичних коледжів області пропонують створити Рівненський інститут охорони здоров’я.

Зокрема з такою ініціативою під час засідання постійної комісії облради з питань охорони здоров'я виступив директор Рівненського медколеджу Ростислав Сабадишин:

- Треба створити міцну структуру, де буде інститут охорони здоров’я, в складі якого буде 4 коледжі, коли буде все централізовано, ступеневість освіти буде відпрацьована, буде регулюватися тільки з підготовлених кадрів, які потребує наша область.

 

Ми сконцентруємо серйозні наукові кадри, по-друге, до нас є бажання приїхати багатьом професорам з інших областей. Крім того, є можливість вчитися великій кількості іноземних студентів, які принесуть серйозні валютні кошти.

Члени постійної комісії облради взяли до уваги пропозицію щодо створення Рівненського інституту охорони здоров’я, однак спрямували це питання на доопрацювання. Зокрема, вони рекомендували обговорити таку ідею з Міністерством освіти та Міністерством охорони здоров’я, а також доопрацювати питання фінансування подібного закладу з обласного бюджету.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень