Торік у Рівному п‘ятнадцять рівнян померли від туберкульозу

Крім того, у Рівному зменшується кількість довгожителів та визволителів

Такі дані під час засідання рівненського міськвиконкому оприлюднила начальник міського управління охорони здоров'я Рівного Вікторія Покоєвчук. За її словами, захворюваність на сухоти у 2015-му році залишалася на рівні  2014 року.

Нині ж у обласному центрі 120 людей хворих на туберкульоз, 58% з них не працюють. Статистика у Рівному не відрізняється від інших обласних центрів, каже Вікторія Покоєвчук.

Між тим, у Рівному зменшилась кількість довгожителів. Так, торік міські чиновники офіційно вітали сімох довгожителів, чий вік "перевалив" за 100  років, а цього року таких буде п'ятеро. Натомість ветеранів, що брали участь у визволенні Рівного від нацистів, у обласному центрі залишилось лише двоє.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень