Двоє чоловіків з Рівненщини потрапили у рабство в Одеській області

Загалом цього року троє мешканців області постраждали від торгівлі людьми

На Рівненщині зросла кількість постраждалих від торгівлі людьми. Як повідомляють з рівненської ОДА, лише цього року троє жителів області потрапили у сучасне рабство. А загалом на Рівненщині 11 осіб мають статус постраждалих від торгівлі людьми.

За словами керівникацентру підтримки громадських ініціатив «Чайка» Лариси Гунько у 2018 році двоє чоловіків з Рівненщини зазнали трудової експлуатації в Одеській області та були визволені правоохоронцями разом ще з 90 людьми. Ще одна жінка потрапила у сексуальне рабство.

Ці люди потрапили у рабство на Одещині. Серед них були і жителі Рівненщини

Як відзначають фахівці, найчастіше жертвами торговців живим товаром стають люди у складному стані. Вербувальники розповідають про високі зарплати і людина вірить у те, що за кілька місяців роботи вона зможе вирішити свої матеріальні проблеми. Тим часом, торгівля людьми за прибутковістю посідає третє місце у світі після торгівлі наркотиками і зброєю.

Якщо ви самі потрапили у ситуацію, пов’язану із торгівлею людини, чи знаєте про можливі протиправні дії щодо іншої особи, телефонуйте на національну «гарячу лінію» з протидії торгівлі людьми та консультування мігрантів 0-800-505- 501 (безкоштовно зі стаціонарних телефонів) та 527 (безкоштовно для абонентів Київстар, МТС, Лайф).

Наші новини у Тelegram. Номер у Viber063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень