Два міста дочекалися відкриття McDonald’s: Кому пощастило? (ФОТО)

Там доступні всі способи замовлення

McDonald’s відновлює роботу в Тернополі та Борисполі. У Тернополі заклад відкрився за адресою вулиця Мазепи, 30 та у Борисполі на вулиці Київський Шлях, 67.

Для зручності клієнтів в закладах доступні всі способи замовлення: гості зможуть скуштувати улюблені страви в залі ресторану, скористатися експрес-вікнами чи заїхати на МакДрайв.

Щоб уникнути черг при відкритті, можна замовити страви, скориставшись доставкою.

Також сьогодні, 25 жовтня, ще 5 закладів відкриваються у Києві. Загалом у столиці працюватимуть вже 32 ресторани McDonald’s.

Усі ресторани працюють за оновленими протоколами безпеки. Під час повітряної тривоги заклади будуть зачинені, всі могли перейти у найближче укриття. Ресторан продовжить роботу орієнтовно через годину після скасування тривоги. Якщо повітряна тривога буде скасована менш ніж за годину до закриття, то ресторан відкриється наступного дня.

Також ресторани не працюватимуть під час відключення електроенергії і продовжуватимуть роботу орієнтовно через годину після поновлення електропостачання.

Джерело: Пресслужба McDonald’s

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень