Дружина Тищенка розповіла, як подолала третю стадію целюліту і показала себе до та після схуднення на 17 кг

Бізнесвумен набрала вагу через гормональний збій

Дружина одіозного Миколи Тищенка, бізнесвумен Алла Барановська поділилася з шанувальницями, що позбулася целюліту і схудла на 17 кілограмів.

Як раніше ділилася Барановська, вона набрала зайві кіло через збій у гормональній системі на тлі стресу через повномасштабну війну. Врешті, знаменитості вдалося повернутися до форми та навіть позбутися целюліту третьої стадії. Своїми лайфхаками Алла поділилася в Instagram.

Барановська розповіла, що, першою чергою, вирівняла свій раціон, відмовилася від алкоголю, почала робити масажі та обгортання:

— У мене була третя стадія целюліту. Він був усюди: руки, живіт, ноги, навіть зона над колінками.

 

Знаю про целюліт все, і зараз в мене від нього немає і сліду…

 

Найкраще працює комбо: раціон, жодного алкоголю, спорт, сон, масажі без пропусків, віскі-обгортання, детокс-обгортання, - порадила Барановська.

Все це в комплексі дало можливість дружині Тищенка не лише позбутися целюліту, а й втратити 17 кілограмів зайвої ваги. Як зізналася бізнесвумен, вона вперше в житті може дозволити собі носити одяг розміру XS. Барановська зізналася, що тепер їй якось незвично обирати новий розмір.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень