«Дракона Дейнеріс» зупинили рівненські патрульні на трасі. Водій з 5 проміле алкоголю (ФОТО)

До того ж, не мав посвідчення водія

Фото зі сторінки Сергія Мерчука у Facebook

«Якщо ви думаєте що дракон Дейнеріс полетів і зник в останій серії - ви помиляєтесь, його впіймали на трасі Н-22 (Устилуг-Луцьк-Рівне, -ред.) небайдужі громадяни», - пише на своїй сторінці у Facebook очільник патрульної поліції Рівненщини Сергій Мерчук.

Громадяни хотіли не то приручити, не то проучити, але вони молодці, їхня хата не з краю, тому що викликали патруль, будьте як вони, не треба затримувати - лиш дзвінок на 102, - продовжив Сергій Мерчук.


За минулі вихідні в зоні обслуговування патруля Рівненщини впіймали 23 таких «неприручених дракона»! Цей дракон не їсть ваших овець, але може наробити багато невідворотнього лиха, гасіть їх своєї громадянською позицією!

Йдеться про ситуацію, що сталася у п’ятницю. До патрульних надійшло повідомлення від заявника, що водій автомобіля ВАЗ 2106 білого кольору рухається у нетверезому стані у напрямку Рівного і створює аварійну ситуацію.

Зв'язавшись із заявником телефоном, останній повідомив що самостійно з іншими водіями зупинили «Жигуль» на 153 кілометрі траси Н-22 та дістали водія з автомобіля.

Зі слів заявника, водій ледве стояв на ногах. Прибувши на місце, патрульні виявили 40-річного громадянина, який керував транспортним засобом ВАЗ 2103. Його особу встановлювали за допомогою бази даних, адже водій не мав при собі ані посвідчення водія, ані чинного страхового полісу на авто. Результат алкотесту – 5 проміле.

За керування у стані сп’яніння на водія склали протокол, а за керування без документів - виписали постанову.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень